default-image

Πιο δύσκολα τα επόμενα χρόνια λέει ο Β.Κρητικός

Κρήτη
Πιο δύσκολα τα επόμενα χρόνια λέει ο Β.Κρητικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αβεβαιότητα στην οικονομία με τις παρατεταμένες διαπραγματεύσεις σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση του τζίρου στην αγορά και την έλλειψη ρευστότητας, έχει φέρει σε απόγνωση τις επιχειρήσεις, τα χρέη των οποίων διογκώνονται μέρα με τη μέρα.

Τα στοιχεία του Τειρεσία για τις ακάλυπτες επιταγές και τις απλήρωτες συναλλαγματικές καταδεικνύουν τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η αγορά και την αδυναμία των επιχειρήσεων να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Τον Ιανουάριο οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν σε 788 τεμάχια ύψους 22.411.162 ευρώ.

Το ύψος των απλήρωτων επιταγών εκτοξεύτηκε στο +50,57% σε σχέση με τον περασμένο μήνα όπου οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν σε 14.884.574 ευρώ.

Οι ακάλυπτες επιταγές του φετινού Ιανουαρίου είναι αυξημένες κατά 51,76% σε σχέση με τον περσινό Ιανουάριο όπου το ύψος τους έφτασε στα 14.767.923 ευρώ.

''Εδώ κι ένα χρόνο επισημαίνουμε το μέγεθος  από το Ράδιο 9,84. Δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις μας. Φοβάμαι ότι το 2017 αλλά και το 2018 θα είναι πολύ δύσκολες χρονιές για την αγορά'' επανέλαβε ο Βαγγέλης Κρητικός , πρόεδρος της Ομοσπονδίας προστασίας καταναλωτών Δανειοληπτών.

''Φοβάμαι'' πρόσθεσε '' πως οι κυβερνώντες έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News