default-image

Κρεμασμένοι... στην ανάγνωση Ντουρμισάι!

Ποδόσφαιρο
Κρεμασμένοι... στην ανάγνωση Ντουρμισάι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζήτημα της Λαμίας άπτεται νομικών. Διαβάσαμε και ακούσαμε όλες τις πλευρές και από την Λαμία και από τις άλλες ενδιαφερόμενες ΠΑΕ και δικηγόρων όπως ο Αλέξης Κούγιας. Υπάρχει θέμα ερμηνειών. Όσοι έχουν έννομο συμφέρον, έχουν δικαίωμα να το κινήσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που υφίσταται αυτού του είδους η αριθμητική.

Ο Απόλλων δεν έχει την πρόθεση, στον Άρη έχουν αλλάξει τους τόνους, αλλά το θέμα παίζει ψηλά με σημαία την προκήρυξη του πρωταθλήματος στο περιβάλλον του. Στην Σπάρτη ενεργούν και θα έχουν και την ευκαιρία να τα πουν με τον Άρη ενόψει του μεταξύ τους αγώνα… Ο ΟΦΗ το παρακολουθεί, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους. Βέβαια για κάθε ομάδα που θα βεβαιωθεί ότι υπάρχει νομική βάση, η διαδικασία δεν μπορεί να μπει στις αρθρογραφίες των μέσων ενημέρωσης. Είναι υποχρεωμένες να ζητήσουν την διαλεύκανση.

«Ο Αρης θα κερδίσει την ένσταση εάν  μπορεί ο Ντουρμισάι να κληθεί από τον Σκίμπε για να αγωνιστεί με την Εθνική». (Αλέξης Κούγιας στο «Μετρόπολις»). Η ίδια η Λαμία, θεωρεί ότι δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα με τον Ντουρμπισάι, δίνοντας έμφαση στο ότι ο παίκτης έχει τόσο ελληνική ιθαγένεια, όσο κι ελληνική ταυτότητα.

Το πρώτιστο θέμα για τον ΟΦΗ είναι να κερδίζει τα ματς μέσα έξω. Η αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αιγινιακό φαντάζει βαθμολογικά της σειράς, αλλά δεν είναι, όπως με κάθε ομάδα που δεν νοιώθει ασφαλής στον πίνακα. Ήδη εκεί, έχει ξεκινήσει γερό ντόπινγκ ηθικού, μετά την ήττα στο Μενίδι με ολική ανατροπή, για μάχη "ζωής ή θανάτου".  Ας επισημανθεί ότι ο αυριανός αντίπαλος του ΟΦΗ έχει μόλις μία νίκη στην έδρα του σε οκτώ αγώνες (4 ισοπαλίες και 3 ήττες) και αυτή σε πραγματικές συνθήκες τον Πανθρακικό με 2-1!

Επανέφεραν στη δράση τον Τίκα (Καρδίτσας, του προέδρου Παλάσκα) για την αυριανή αναμέτρηση Αιγινιακός - ΟΦΗ. Γενικώς η ΚΕΔ, όρισε αρκετούς διαιτητές στην εμβόλιμη αγωνιστική της Football League, που τους είχε «παγωμένους». Μήτσιος, Διαμαντόπουλος και Σκουλάς, Κιοτζένης…

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 13 εκπρόσωποι αθλητικών Ομοσπονδιών και ζητούν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, αλλά και απόφαση, με την οποία να αναστέλλονται τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ). Όταν συμβαίνουν αυτά εκεί, μιλάμε για το ποδόσφαιρο;

Μεγάλη κινητικότητα  επί της Μητσοτάκη από νωρίς το βραδάκι της Δευτέρας.  Παντού έβλεπες ποδοσφαιρικά πρόσωπα στην παραλιακή! Δεν ήταν για τατουάζ, αλλά για την κοπή της πίτας της ΕΠΣΗ. Το μόνο τους πρόβλημα ήταν… το πάρκινγκ! Λόγοι νομικών υποχρεώσεων δεν επέτρεψαν στον Βαγγέλη Γραμμένο, να δώσει παρών στην εκδήλωση και απ' ότι πληροφορηθήκαμε το εξήγησε επαρκώς στον φίλο του πρόεδρο της ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News