default-image

Η οσμή που αναδύει το σώμα της έχει... καταδικάσει την Κέλι (video)

Κόσμος
Η οσμή που αναδύει το σώμα της έχει... καταδικάσει την Κέλι (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για όλη της τη ζωή, η 36χρονη Κέλι Φίντο-Γουάιτ, παλεύει με μία εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη που έχει να κάνει με την οσμή που αναδύει το σώμα της. Η ακτινολόγος πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο της «οσμής ψαριού» ή αλλιώς με τον ιατρικό όρο «Trimethylaminuria».

Αυτό σημαίνει πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, η Φίντο-Γουάιτ, το έχει περάσει υπομένοντας τα επικριτικά βλέμματα, το μπούλινγκ, ακόμα και τις διακρίσεις στον χώρο εργασίας της, βάσει της μυρωδιάς της.

Πλέον η γυναίκα από το Όλνταμ της Αγγλίας δουλεύει αποκλειστικά σε βραδινή βάρδια στο νοσοκομείο καθώς οι συνάδελφοί της έκαναν παράπονα πως δεν μπορούν να αποδώσουν στο έργο τους λόγω της κακοσμίας της 36χρονης.

Για να αντιπαλέψει τη σπάνια πάθησή της η Βρετανή έκανε τέσσερα ντους την ημέρα ενώ φορούσε συνεχώς αποσμητικά και κολόνιες για να καλύψει τη μυρωδιά του ψαριού και του κρεμμυδιού που ανέδυε το σώμα της. Γινόταν μάλιστα αντιληπτή από μέτρα μακριά και οι γύρω της καταλάβαιναν πότε τους πλησίαζε λόγω της μυρωδιάς.

Ο σύζυγός της Μάικλ ανέφερε πως «η μυρωδιά της γυναίκας μου από κάποια στιγμή και μετά με επηρέαζε αρνητικά. Δεν της το είπα ποτέ ωστόσο. Τώρα μπορώ να το διαχειριστώ καλύτερα όλο αυτό». Η ίδια πάντως σχολιάζει πως η συμβολή του συζύγου της στο να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάστασή της και να καταφέρει να συνεχίσει τη ζωή της ήταν καθοριστική.

http://players.brightcove.net/4221396001/V19oeQPdg_default/index.html?videoId=5329671399001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News