default-image

Βρήκαν νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο τουριστικό πράκτορα

Κρήτη
Βρήκαν νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο τουριστικό πράκτορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε το βράδυ της Κυριακής από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Κώστας Βουρλάκης, τουριστικός πράκτορας από το Ρέθυμνο, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, δίπλα στο Κοιμητήριο πόλεως Ρεθύμνου.

Ο Κώστας Βουρλάκης υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, όπως και του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων Ρεθύμνου.

Ο αδόκητος χαμός του δραστήριου άνδρα που προσέφερε σημαντικά στα κοινά, έχει συγκλονίσει τους παράγοντες του τουρισμού και όχι μόνο, ενώ εγείρονται ερωτηματικά για το πώς έφυγε από τη ζωή, τόσο ξαφνικά, δεδομένου ότι ήταν αθλητικός τύπος.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν νεκρό σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε αυτοκίνητο, μετά από κοινωνική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιθανή αναρρόφηση και πνιγμό.

Ψήφισμα εξέδωσε ο Σύλλογος Ξενοδοχών Ρεθύμνου:

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του αναπάντεχου θανάτου του συνεργάτη και συμπολίτη μας, Κωνσταντίνου Βουρλάκη, το Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης, συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε τα εξής:

• Να παραστεί σύσσωμο στην εκφορά του.

• Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

• Αντί στεφάνου να κατατεθεί ποσό υπέρ φιλανθρωπικού ιδρύματος

• Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News