default-image

Αναβάλλεται η κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναβάλλεται η κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναβάλλεται η κάθοδος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων λεπτών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κάθοδος του κ. Μητσοτάκη, αναβάλλεται, λόγω γρίπης, καθώς οι ιατρικές οδηγίες αναφέρουν ότι πρέπει να μείνει 48 ώρες εντός οικίας.

Ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες, που παραβρέθηκε στην κηδεία του Ευάγγελου Μπασιάκου, αισθάνθηκε αδιαθεσία, που οφείλεται στην ίωση που τον ταλαιπωρεί.   

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Κρήτη το αμέσως επόμενο διάστημα, για να πραγματοποιήσει και την ομιλία του, αλλά και την διήμερη περιοδεία στο ανατολικό μέρος του νησιού. Περιοδεία η οποία και εκείνη αναβλήθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη: «Η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης, αναβάλλεται λόγω γρίπης».

Ο θάνατος Μπασιάκου ανέτρεψε το πρόγραμμα

Υπενθυμίζεται ότι ο ξαφνικός θάνατος του Ευάγγελου Μπασιάκου είχε ανατρέψει τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα αλλαγές είχαν γίνει στο πρόγραμμα επίσκεψής του στην Κρήτη.

Η κεντρική ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Ηράκλειο θα γινόταν ωστόσο σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του στελέχους της ΝΔ είχαν ακυρωθεί όλες οι υπόλοιπες επαφές του κ. Μητσοτάκη και οι εκδηλώσεις της ΝΔ.

Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη επρόκειτο για πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο "Αστόρια" ωστόσο προέκυψαν νέα απρόοπτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News