default-image

Συγκέντρωση ζητά ο Παπαδόπουλος ενόψει Αιγινιακού

Αθλητισμός
Συγκέντρωση ζητά ο Παπαδόπουλος ενόψει Αιγινιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή στις νίκες και η καλή απόδοση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας έφεραν ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΗ, όμως δεν υπάρχει χρόνος και περιθώρια για χαλάρωση.

Την Τετάρτη ακολουθεί ένας καθοριστικός εκτός έδρας αγώνας με τον Αιγινιακό στο «κλείσιμο» του πρώτου γύρου.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Ηρακλείου, αν θέλει με συνέπεια να μπει σε μια διαδρομή ανάκαμψης και να κυνηγήσει τα στόχο που αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολος.

Αυτό ήταν το «μήνυμα» του Νίκου Παπαδόπουλου πριν τη σημερινή προπόνηση, που έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, αλλά τόνισε ταυτόχρονα: «Κάναμε μια νίκη και τίποτα άλλο. Πάμε με συγκέντρωση να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι».

Όσοι αγωνίστηκαν και τα 90 λεπτά στο τελευταίο ματς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις με μπάλα.

Ανακούφιση υπάρχει με τον Ράντι που το «σφίξιμο» στη γάμπα δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ενώ και πάλι θα είναι στο απουσιολόγιο για το προσεχές παιχνίδι οι Όγκμποε και Αντουκόρ. Ο πρώτος με θλάση και ο δεύτερος με διάστρεμμα ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, επικεντρώνοντας την προσπάθεια επιστροφής στον κυριακάτικο αγώνα με τον Κισσαμικό. Στον αντίποδα, επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Αντώνης Μπουρσέλης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή, που το βράδυ θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη και από οδικώς στην Κατερίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News