default-image

Εξετάζει όλες τις παραμέτρους ο ΟΦΗ για Ντουρμισάι

Ποδόσφαιρο
Εξετάζει όλες τις παραμέτρους ο ΟΦΗ για Ντουρμισάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ ως μία από τις ομάδες με έννομο συμφέρον για την υπόθεση Ντουρμισάι στη Λαμία και τον αριθμό των ξένων στο ματς με τη Σπάρτη, έχει προχωρήσει σήμερα σε… εξονυχιστικό έλεγχο κάθε λεπτομέρειας.

Η προθεσμία για τις ομάδες που προτίθεται να καταθέσουν ένσταση ολοκληρώνονται αύριο το μεσημέρι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται Άρης και Σπάρτη.

Στην ομάδα του Ηρακλείου, ως το βράδυ θα έχουν ολοκληρώσει την σχετική αξιολόγηση και θα πάρουν την οριστική απόφαση, αν και όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι επίσης θα προχωρήσουν σε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι.

Το σημείο-κλειδί φαίνεται να είναι ότι δεν είχε «κλειδώσει» την επιλογή του για Εθνική Ανδρών στις προβλεπόμενες ημερομηνίες (έχοντας ήδη κληθεί στην Ελπίδων της Αλβανίας), κάτι που ενδεχομένως (αν ισχύει) να αποτελεί «κώλυμα», αν για παράδειγμα ο Σκίμπε ήθελε υποθετικά ακόμη και αύριο να τον καλέσει στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Όλα αυτά βέβαια, έχουν να κάνουν με νομικούς ισχυρισμούς και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στα αρμόδια όργανα.

Από την άλλη, η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Football League αναφέρει ρητά και πιο εξειδικευμένα, ότι στο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2016-17 πρέπει στην 11αδα να υπάρχουν για 90 λεπτά έξι Έλληνες παίκτες, με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News