default-image

Επιτυχημένη η σκακιστική γιορτή στη Χερσόνησο

Life
Επιτυχημένη η σκακιστική γιορτή στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμα όμορφη σκακιστική γιορτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην έδρα του Δήμου Χερσονήσου, στις Γούρνες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο μετά από την ευγενική παραχώρηση του από το Δήμο Χερσονήσου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμο απέδειξε ότι μπορούμε επάξια να φιλοξενήσουμε όχι μόνο διοργανώσεις τοπικού χαρακτήρα αλλά πλέον αφού έχει ευοδωθεί η προσπάθεια μας να είμαστε έτοιμοι και για διοργανώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς.

Οι επόμενες ανάλογες διοργανώσεις θα διεξαχθούν τον Απρίλιο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων σκακιστών" και τον Οκτώβριο το "Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομάδων" παράλληλα με το "1ο Διεθνές Τουρνουά Σκακιού" σύμφωνα με την εξαγγελία του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Μαστοράκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι φορείς όπως η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χερσονήσου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου και η σκακιστική οικογένεια θα αποτελέσουν αρωγοί προς αυτήν την αξιολογότατη προσπάθεια!

Ευχαριστούμε τους υπέροχους μικρούς σκακιστές και τους γονείς τους που τα ενθαρρύνουν προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς και τους υποστηρικτές μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News