Ειδήσεις

Για δυνατούς λύτες το 15ο κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Με αγωνία και την ένταση στα ύψη συνεχίζεται το «15ο κρυμμένου θησαυρού» στην πόλη του Ηρακλείου.

Με αγωνία και την ένταση στα ύψη συνεχίζεται το «15ο κρυμμένου θησαυρού» στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο φετινός γρίφος φαίνεται να δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι τρέχουν ακόμα κι αυτή την ώρα από άκρη σε άκρη σε κάθε γωνιά της πόλης ώστε να φτάσουν επιτέλους στην πολυπόθητη νίκη και να κερδίσουν το πρώτο βραβείο.

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη παρέλαση της Καστρινής Αποκριάς που ξεσήκωσε τους Ηρακλειώτες το απόγευμα του Σαββάτου, η περσινή νικήτρια ομάδα «EUROGEKA» ανακοίνωσε τον εναρκτήριο γρίφο και το παιχνίδι ξεκίνησε  το πρωί της Κυριακής από την ενετική Λότζια.

"Στα θρανία της απομόνωσης και του σκότους, εκεί που πριν, πίνοντας σούμα, χαμένες πατρίδες αναπολούσαν. Περπατά και βροντά όρη, δάση περνά." ακούστηκε και όλοι άρχισαν να τρέχουν με σκοπό τι άλλο; Να λύσουν το γρίφο...

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΙΦΟ - video, photos


Μικροί, μεγάλοι, οικογένειες, φοιτητές και φίλοι χωρισμένοι σε ομάδες λαμβάνουν και φέτος μέρος στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές τους εξου και περιμένουν πως και πως τη στιγμή που πεζοί, ή επιστρατεύοντας τα ποδήλατα και τις μηχανές τους θα επιδοθούν στον αγώνα για να αναδειχθεί  η δική τους ομάδα νικήτρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια