default-image

Παπαδόπουλος: "Δεν πανηγυρίζουμε, απαιτείται διάρκεια"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Δεν πανηγυρίζουμε, απαιτείται διάρκεια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος ο Νίκος Παπαδόπουλος με τη νίκη και την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά τόνισε ότι απαιτείται διάρκεια.

Ο έμπειρος τεχνικός αφιέρωσε το αποτέλεσμα, στον φίλαθλο του ΟΦΗ, Μηνά Καβαλίνη που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά η αρχική του τοποθέτηση: «Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πιέσαμε τον αντίπαλο, πρεσάραμε ψηλά και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μετά το 2-0 λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θεωρώ όμως, ότι ήταν μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας. Αυτό που μετράει είναι να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, στο φίλαθλο της ομάδας μας, τον Μηνά που έφυγε από τη ζωή.

Για τη συνέχεια έχουμε πολλά να διορθώσουμε, σε μικρό χρονικό διάστημα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και στην συνέχεια. Πετύχαμε πέντε τέρματα, αλλά υπάρχουν δύο όψεις, γιατί υπήρχαν πολλές φάσεις που ήμασταν μόνοι, αλλά δε σκοράραμε. Η Football League είναι ένα πρωτάθλημα, που στα περισσότερα παιχνίδια υπάρχουν λίγες ευκαιρίες και πρέπει να σκοράρεις».

Για τη συνέχεια υπογράμμισε: «Η σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι στο επόμενο παιχνίδι. Βάζουμε μικρούς στόχου. Δε σας κρύβω, ότι είχα πει στους παίκτες, πως μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα είμαστε στους τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση, αλλά μας πήγε πίσω το παιχνίδι με τη Σπάρτη. Ήταν ένας κομβικός αγώνας. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους, γιατί εμείς κυνηγάμε τους πρωτοπόρους. Ξεκούραση για λίγο, συγκέντρωση και δουλειά για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News