default-image

Τραγωδία στα Λευκά Όρη για 60χρονη Χανιώτισσα - video- pics

Κρήτη
Τραγωδία στα Λευκά Όρη για 60χρονη Χανιώτισσα - video- pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή εντοπίστηκε η 60χρονη γυναίκα που έπεσε σε χαράδρα στα Λευκά Όρη. Λόγω του δύσβατου της περιοχής ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας με συνοδεία γιατρού, έφτασε ειδικά για την περίπτωση από τη Ρόδο.

Το ελικόπτερο κατέβηκε και παρέλαβε την τραυματία στο σημείο ακριβώς που είχε πέσει και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος». Στα ΤΕΠ του νοσοκομείου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η γυναίκα είχε ξεκινήσει από το Ασκύφου μαζί με τέσσερις ακόμα ορειβάτες για να διασχίσουν το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 στα Λευκά Όρη.

Κάπου ανάμεσα στην περιοχή Κακό Καστέλι και Φανάρι η 60χρονη τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση σε χαράδρα και κατέληξε πάνω σε χιονισμένο βράχο.

Άμεσα η παρέα της άτυχης γυναίκας ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές στις οποίες σήμανε συναγερμός. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια τόσο στα πυροσβεστικά κλιμάκια της Ανώπολης και των Βρυσών όσο και στο Ηράκλειο.

Άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ έσπευσαν στα Χανιά προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση διάσωσης. Επίσης, ελικόπτερο σούπερ πούμα με ειδικευμένο γιατρό σηκώθηκε από τη Ρόδο για να βοηθήσει στην ταχύτερη μεταφορά της γυναίκας αφού είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος της και έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ - ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Φωτογραφίες - video: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News