default-image

Κρήτη: Ο Ζαχαρίας δεν είναι πια στη ζωή, στο πένθος η ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη
Κρήτη: Ο Ζαχαρίας δεν είναι πια στη ζωή, στο πένθος η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία της Κρήτης πενθεί το χαμό του Ζαχαρία Μαυρογιαννάκη που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Ο 46χρονος που είχε προσβληθεί από καρκίνο «έφυγε» το απόγευμα του Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και σκορπώντας θλίψη στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας του νησιού.

Η κηδεία του αρχιφύλακα που υπηρέτησε την ΕΛ.ΑΣ για 22 χρόνια ,τελέστηκε στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, στο χωριό Μαγαρικαρι της Μεσσαράς, τόπο καταγωγής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα, ο ίδιος αντιμετώπιζε έντονους πόνους στη μέση αλλά δεν γνώριζε ότι είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο.

Γεγονός που έμαθε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου προχώρησε σε ανακοίνωση όπου και αναφέρεται :

"Η  Ένωσή μας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του συναδέλφου και μέλους μας ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Ζαχαρία ο οποίος χθες 18-02-2017 έφυγε τόσο νωρίς  από τη ζωή. Ενός μάχιμου και άξιου αστυνομικού που δυστυχώς η αρρώστια δεν τον άφησε να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Σώμα της Ελληνικής Aστυνομίας που τόσα χρόνια υπηρέτησε με ζήλο. Ένας νέος άνθρωπος υπόδειγμα για όλους μας και άψογος οικογενειάρχης.

       Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος στους οποίους η Ένωσή μας θα σταθεί δίπλα τους με όποιον τρόπο περνάει από το χέρι μας. "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News