default-image

«Έφυγε» ο Μηνάς, φτωχότερη η «Θύρα 4»!

Αθλητισμός
«Έφυγε» ο Μηνάς, φτωχότερη η «Θύρα 4»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φτωχότερη είναι  πλέον η «Θύρα 4» του ΟΦΗ αφού ένα από τα μέλη της «έφυγε» το Σάββατο ξαφνικά από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Μηνά Καβαλίνη, γνωστότερο στο συνδεσμικό κίνημα του ΟΦΗ ως "Loco".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

O 41χρονος φίλαθλος ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας του ΟΦΗ πολλά χρόνια, στηρίζοντας τις προσπάθειες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 Σε κάθε αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» ήταν μεταξύ των οργανωμένων φιλάθλων, αποτελώντας μέλος της δυναμικής εξέδρας  του ΟΦΗ. Ένας από τους χιλιάδες φιλάθλους που θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία , όπου είναι η θέση της!

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Λοφούπολης. Μεταξύ των άλλων, πολυάριθμοι φίλοι του ΟΦΗ οδήγησαν τον αδικοχαμένο Μηνά στην τελευταία του κατοικία. Οι φίλαθλοι με πομπή και τη σημαία του ΟΦΗ τον συνόδευσαν στην εκκλησία ενώ μαζί του, τού έβαλαν και ένα πανό των snakes.  

Στο νέο κοιμητήριο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο όταν οι φίλοι του άναψαν καπνογόνα, αποχαιρετώντας τον με συνθήματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΒΑΛΙΝΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και οι Daltons

Συλλυπητήρια ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η Λέσχη Φίλων Daltons του Εργοτέλη: "Η Λέσχη φίλων Εργοτέλη Daltons εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μηνά Καβαλίνη αλλά και σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ. 

Είμαστε σίγουροι ότι ο Μηνάς θα συνεχίσει να τραγουδάει από ψηλά για την ομάδα του. Καλό παράδεισο φιλαράκο."

Το αθλητικό τμήμα του neakriti.gr απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόωρα χαμένου Μηνά Καβαλίνη και στα δύο του κορίτσια, την Έλενα και τη Γεωργία.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News