default-image

Ανατροπές στο πρόγραμμα επίσκεψης Μητσοτάκη λόγω Μπασιάκου

Κρήτη
Ανατροπές στο πρόγραμμα επίσκεψης Μητσοτάκη λόγω Μπασιάκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ξαφνικός θάνατος του Ευάγγελου Μπασιάκου ανέτρεψε τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα αλλαγές γίνονται στο πρόγραμμα επίσκεψής του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κεντρική ομιλία του κ.Μητσοτάκη στο Ηράκλειο θα γίνει ωστόσο σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του στελέχους της ΝΔ ακυρώνονται όλες οι υπόλοιπες επαφές του κ.Μητσοτάκη και οι εκδηλώσεις της ΝΔ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Ευάγγελο Μπασιάκο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Θήβα και αναμένεται να παραβρεθεί το σύνολο σχεδόν της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Θα πραγματοποιηθεί μόνο η ομιλία

Από τις πρώτες πληροφορίες η ομιλία του κ.Μητσοτάκη την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο "Αστόρια" θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 «Σημαντική επίσκεψη»

Τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζουν την επίσκεψη «ιδιαίτερα σημαντική», αφού η πολιτική συγκυρία είναι τέτοια που οτιδήποτε πει ο κ. Μητσοτάκης στην Κρήτη αναμένεται να γίνει πρώτη είδηση στα πανελλήνια μέσα.

Επίσης η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε σαφή δημοσκοπική άνοδο, κάτι που τα στελέχη του κόμματος θέλουν να επιβεβαιώσουν και στην Κρήτη και για το λόγο αυτό έχει κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός του κόμματος προκειμένου να οργανωθούν τα πάντα στην εντέλεια .

Ακόμα κι αν πραγματοποιηθεί μόνο η ομιλία Μητσοτάκη αναμένεται να έχει δύναμη, ισχυρό πολιτικό λόγο και ξεκάθαρα μηνύματα προς την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Ν.Δ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, λόγω του αδόκητου θανάτου του βουλευτή του Κόμματος και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.

Οι προγραμματισμένες επαφές του κ. Μητσοτάκη με στελέχη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών και  παραγωγικών φορέων, αλλά και οι συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, θα μιλήσει στις 19:30,  στον κινηματογράφο «Αστόρια», στο Ηράκλειο Κρήτης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΕ 13 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News