Ειδήσεις

Κρήτη: Σακοράφα-Χουντής κατά του "ξεπουλήματος" αεροδρομίου

Τις επόμενες κινήσεις της οργανώνει η "Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου Δυτικής Κρήτης «Δασκαλογιάννης» " .

Σε ανακοίνωση αναφέρει:

         "Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης του αεροδρομίου ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών και ας είναι κατάφωρα επιζήμιες για την χώρα μας και ειδικά για την Δυτική Κρήτη.

       Καλούνται όλοι οι πολίτες στο Κ.Α.Μ. (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι Χανίων) την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 19:30, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επόμενες κινήσεις ενάντια στο ξεπούλημα ενός βασικότατου τομέα της οικονομικής ζωής του τόπου μας.

    Ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και Νίκος Χουντής.

     Ζητούμενο η παραμονή του αεροδρομίου Δυτικής Κρήτης "Ιωάννης Δασκαλογιάννης" και των υπολοίπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων στα χέρια του Ελληνικού λαού με την παράλληλη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους διαμέσου ενός Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Αερολιμένων όπου τα κέρδη τους θα επανεπενδύονται για την καλύτερη προσβασιμότητα των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια