default-image

Δύσκολη αποστολή για το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Δύσκολη αποστολή για το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα το Ηράκλειο, το οποίο αντιμετωπίζει στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στις 17:00, το δεύτερο στη βαθμολογία Δούκα.

Πέραν της δυναμικής του αντιπάλου, η κρητική ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει και τα νέα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν. Ο Αλέξης Πετράκης έχει τεθεί νοκ-άουτ και δε θα ακολουθήσει την αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον αστράγαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το σημαντικό εντός έδρας με τον Εθνικό το επόμενο Σάββατο 25/2.

Πέραν του Πετράκη, πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι Πάλλης (τενοντίτιδα στον ώμο) και Τσερκιτσόγλου (νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο), οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, όμως θα χρησιμοποιηθούν λίγο.

Το Ηράκλειο, παρά τα προβλήματα, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, με τον Γιάννη Βιασκαδουράκη να τονίζει ότι «μόνο να αποκομίσουμε πράγματα έχουμε από τέτοια παιχνίδια».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Αναστόπουλος Α., Κωνσταντινόπουλος και Ξέρας, ενώ την αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Αμύντας-Αίολος Αστακού, Χολαργός-Μαχητές Δόξας Πεύκων, Αρκαδικός-Α.Ε. Λάρισας, Γ.Σ. Λαρισαίων-Ηρακλής, Εθνικός-Παγκράτι, Πανιώνιος-Ψυχικό και Φάρος-Καβάλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News