default-image

Βρετανικά μέσα επέλεξαν neakriti.gr για το σκελετό στα Μάλια

Κρήτη
Βρετανικά μέσα επέλεξαν neakriti.gr για το σκελετό στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε κοντά στα Μάλια κάνει τον γύρο του κόσμου με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα τα Βρετανικά να έχουν ρίξει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Και αυτό με το  δεδομένο ότι έχει ήδη ενημερωθεί επισήμως το Βρετανικό προξενείο για το ενδεχόμενο ο σκελετός που βρέθηκε να ανήκει στον αγνοούμενο Στήβεν Κουκ τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τον Σεπτέμβριο του 2005.

Είναι ενδεικτικό ότι τα βρετανικά μέσα, αναμέσα τους η εφημερίδα "THE SUN" στην ηλεκτρονική της έκδοση, επιλέγουν να ενημερώσουν το κοινό τους με τη συνεργασία του neakriti.gr από όπου αντλούν πληροφορίες δημοσιεύοντας αυτούσια ρεπορτάζ αλλά και φωτογραφίες από το σημείο που βρίσκεται το πηγάδι.

Παρά τον πρώιμο χαρακτήρα των εκτιμήσεων, όλα δείχνουν την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου τότε, Βρετανού φοιτητή Στίβεν Κουκ, καθώς είναι ο μόνος που έχει εξαφανιστεί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος νεαρός χάθηκε από προσώπου γης τη μέρα που έφτασε για διακοπές στα Μάλια, την 1η Οκτωβρίου του 2005, χωρίς ποτέ να βρεθεί κανένα ίχνος του.

Διαβάστε το δημοσίευμα απο την εφημερίδα THE SUN στην ηλεκτρονική της έκδοση

Επιμέλεια:  Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News