default-image

Το θρίλερ στα Μάλια που κλόνισε τους γονείς του Στίβεν

Κρήτη
Το θρίλερ στα Μάλια που κλόνισε τους γονείς του Στίβεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώνεται το θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του Στίβεν Κουκ στα Μάλια καθώς σύντομα αναμένονται απαντήσεις για το αν ο σκελετός που βρέθηκε στα Μάλια ανήκει στον αγνοούμενο Βρετανό.

H μητέρα του Στίβεν, Πάτ Κουκ μιλώντας στην εφημερίδα «the Sun» τόνισε για το θέμα «μας είπαν ότι βρέθηκε ένας ανθρώπινος σκελετός, αλλά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε γι'αυτό. Ήταν σοκ αυτό το τηλεφώνημα που λάβαμε μετά από τόσο καιρό. Αναστάτωσε όλη την οικογένεια. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερες πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές».

Η αγωνία του αδερφού

Και ο αδερφός του αγνοούμενου, Κρις Κουκ σχολίασε στη σελίδα που έχει διαμορφωθεί στο facebook με σκοπό τον εντοπισμό του 20χρονου Βρετανού "δεν μπορούμε να σχολιάσουμε και πολλά μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά των ελληνικών αρχών".

Η ανάρτηση του Κρις Κουκ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ, ΠΟΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΥΚ;

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΥΚ;

Ο άτυχος νεαρός χάθηκε από προσώπου γης τη μέρα που έφτασε για διακοπές στα Μάλια, την 1η Οκτωβρίου του 2005, χωρίς ποτέ να βρεθεί κανένα ίχνος του Το τελευταίο στίγμα του Στίβεν τοποθετείται μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Οκτωβρίου στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων, όπου ζητούσε πληροφορίες πώς να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Ο ιδιοκτήτης του που έζησε όλα αυτά τα χρόνια το δράμα της οικογένειας Κουκ έσπευσε να ζητήσει πληροφορίες. Πριν από τρεις μήνες κλιμάκιο της Interpol είχε βρεθεί και πάλι στα Μάλια αναζητώντας πληροφορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News