default-image

Ανακοίνωση-κάλεσμα από τους “Alternatives”

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση-κάλεσμα από τους “Alternatives”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "Alternatives" του Εργοτέλη εξέδωσαν κάλεσμα ενόψει Ιωνικού, τονίζοντας ότι «το Ηράκλειο και η Κρήτη οφείλουν, για ακόμα μία φορά, να δείξουν την αγάπη τους για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, δίνοντας αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους ελπίζουν στο αντίθετο». Αναλυτικά:

«Δεν θα επαναλάβουμε την σημασία του αγώνα της Κυριακής. Όλοι, με πρώτους τους παίκτες και το προπονητικό team, τα ξέρουν καλύτερα από εμάς. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν τα πάντα, ώστε το απόγευμα της Κυριακής να είμαστε το φαβορί για την άνοδο, να πανηγυρίσουμε και να ξεκινήσουμε από Δευτέρα "με άλλο αέρα". Έχουμε τονίσει ξανά, ότι το παιχνίδι της Κυριακής δεν δίνει πρωτάθλημα, παρόλα αυτά είναι οριακό.

Η ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει πολλά οριακά παιχνίδια και έχουμε εμπειρία από αυτά.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, στην σύγχρονη ιστορία του, στα μεγάλα ραντεβού έβγαινε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ. Ο ενθουσιασμός και η εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώσουν οι παίκτες από την αρχή του ματς, πρέπει να συνυπάρξουν με την υπομονή. Θα ζεστάνουμε ξανά το κρύο Παγκρήτιο και θα δείξουμε ποιος θα είναι το αφεντικό από εδώ και πέρα.

Τέλος, αυτή τη βδομάδα παρακολουθήσαμε ένα πραγματικό παραλήρημα συγκεκριμένου συνδέσμου του Ιωνικού. Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Ούτως η άλλως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Η δυναμική του ΕΡΓΟΤΕΛΗ έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια, δεν θα την αποδείξουμε εμείς, αυτή τη βδομάδα. Όπως επίσης δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε το αν οι οπαδοί του ΕΡΓΟΤΕΛΗ είναι φιλόξενοι, αλληλέγγυοι κτλ. Το αποδεικνύουν οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με οπαδούς δεκάδων ομάδων σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Αυταπόδεικτα, είμαστε υπέρ της μετακίνησης των φιλάθλων, επομένως και για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι απαράδεκτες απαγορεύσεις δε λύνουν το πρόβλημα της βίας, το οποίο έχει βαθύτερες αιτίες και κοινωνικά αίτια. Ως εκ τούτου, θα επαναλάβουμε ξανά, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μας ενοχλήσει η παρουσία οπαδών του Ιωνικού. Αντιθέτως. Καλούμε λοιπόν τη διοίκηση μας να φιλοξενήσει τους οπαδούς του αντιπάλου εφόσον μπορέσουν να έρθουν μεμονωμένα.

Στα δικά μας, το ΗΡΑΚΛΕΙΟ και όλη η ΚΡΗΤΗ οφείλουν, για ακόμα μία φορά , να δείξουν την αγάπη τους για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, δίνοντας αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους ελπίζουν στο αντίθετο. Οι Κρητικοί δεν πρέπει να επιτρέψουν σε κανέναν να παίξει τα δικά του παιχνίδια εντυπωσιασμού και σε κανένα "κέντρο" να πειράξει τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Υ.Γ.: Εντύπωση προκαλεί η στάση αρκετών τοπικών ΜΜΕ. Τηρώντας σιγή ιχθύος, δεν έδειξαν επιθυμία να δώσουν στο ντέρμπι κορυφής, το χαρακτήρα που του αρμόζει, όπως θα έκαναν σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση όπου ομάδα της πόλης θα αγωνίζονταν με ομάδα εκτός Κρήτης. Περιμέναμε πιο καυστικές πέννες σε απάντηση των συνεχών επιθέσεων που δέχεται ο Εργοτέλη από όλους τους φορείς του αντιπάλου και όχι απλή αναπαραγωγή των ανακοινώσεων τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News