default-image

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ιωνικού

Ποδόσφαιρο
Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ιωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς οπαδούς του Ιωνικού θα διεξαχθεί την Κυριακή το ντέρμπι του Εργοτέλη με την ομάδα της Νίκαιας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, με τον εκπρόσωπο του Ιωνικού να ζητά 300 εισιτήρια! Η Αστυνομία όμως ήταν αρνητική, καθώς την ίδια ώρα διεξάγεται στο «Γεντί Κουλέ» και το ΟΦΗ-Αναγέννηση Καρδίτσας και δεν θέλει επουδενί να υπάρξουν συναντήσεις οπαδών στην Παραλιακή Λεωφόρο.

Πάντως, ήδη υπάρχει επίσημη αντίδραση από τον Ιωνικό, που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και για το ότι ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε απόλυτα αρνητικός έστω και σε μεμονωμένη παρουσία οπαδών του Ιωνικού στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/2) τις πρωινές ώρες η σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ιωνικό.

Κατά την σύσκεψη αποφασίστηκε από την αστυνομία ότι θα ισχύσει απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ιωνικού για το παιχνίδι της Κυριακής στο Παγκρήτιο.

Εντύπωση προκαλεί στην όλη διαδικασία η στάση του Εργοτέλη, καθώς παρουσιάστηκε απόλυτα αρνητικός στην παρουσία φίλων του Ιωνικού, ακόμα και μεμονωμένα, συμπεριφορά που δεν συνάδει με την φιλοξενία που παρείχε στον πρώτο γύρο ο Ιωνικός στους ανθρώπους του Κρητικού σωματείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Διοίκηση του Ιωνικού, στον πρώτο γύρο είχε ανοιχτή κερκίδα για τους φίλους και τους παράγοντες του Εργοτέλη.

Εν κατακλείδι, ο Ιωνικός έκανε αίτημα για εισιτήρια, ενώ από την πλευρά της η Διοίκηση του Εργοτέλη ενημέρωσε πως στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά 38 άτομα συμπεριλαμβανομένων παικτών, προπονητών και επίσημων προσκεκλημένων.

Συνεπώς ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας πως δεν θα επιτραπεί οποιαδήποτε μετακίνηση στο Παγκρήτιο στάδιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News