default-image

Τον χτύπησαν, του πήραν μετρητά, αυτοκίνητο & εξαφανίστηκαν

Κρήτη
Τον χτύπησαν, του πήραν μετρητά, αυτοκίνητο & εξαφανίστηκαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον εφιάλτη έζησε ηλικιωμένος στο Ναύπλιο από ένα ζευγάρι κακοποιών. Το αδίστακτο ζευγάρι συνάντησε τον ηλικιωμένο έξω από το σπίτι του, τον πλησίασε με την πρόφαση ότι ήθελαν να τους δείξει ποια κατεύθυνση να πάρουν.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί δε δίστασαν να τον χτυπήσουν αμέσως μόλις βρέθηκαν κοντά του! Στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τον ανάγκασαν να τους βάλει στο σπίτι του, όπου ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν, το κινητό του και μια ηλεκτρονική συσκευή. Στη συνέχεια, του πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του με το οποίο τράπηκαν σε φυγή!

Η ληστεία, σύμφωνα με το protothema.gr, είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη και ο ηλικιωμένος ενημέρωσε την Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας την εξιχνίασαν και βρήκαν το κλεμμένο όχημα και το κινητό, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι δύο Έλληνες δράστες, ένας 32χρονος και μία 27χρονη, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News