default-image

Τίμησαν την Νανά Καράτζη - photos

Κρήτη
Τίμησαν την Νανά Καράτζη - photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ στις Αρχάνες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι αρχών, φορέων και συλλόγων.

Το δείπνο αυτό για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Επικεφαλής της ΚΟ των Ευρωβουλευτών της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΠΕΗ κ. Λευτέρης Αντωνακάκης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου και στην μεγάλη συμμετοχή τους στην ανάπτυξη της τοπικής αλλά και Εθνικής οικονομίας.

Η βραδιά στη συνέχεια είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού τιμήθηκε η Νανά Καράτζη για την πολυετή επιχειρηματική και κοινωνική της προσφορά.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στα παιδιά της κ. Καράτζη, Μαρίτα και Αντώνη ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ανακοίνωσε την μετονομασία του δρόμου από το ύψος των φαναριών πριν τη ΒΙΠΕ μέχρι τη Βιομηχανική περιοχή σε οδός Μιλτιάδη Καράτζη ως ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης του Δήμου Ηρακλείου στον αείμνηστο επιχειρηματία.

O επίλογος της βραδιάς δόθηκε στην γνωστή τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου η οποία με την υπέροχη φωνή της και τα τραγούδια της διασκέδασε τον κόσμο μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης της εκδήλωσης είχε η κ. Μαρία Αντωνακάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News