default-image

Ο καιρός βελτιώνεται αλλά... όχι όμως στην Κρήτη

Κρήτη
Ο καιρός βελτιώνεται αλλά... όχι όμως στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο καιρός για την Τετάρτη να προβλέπεται γενικά αίθριος στην χώρα ,όμως δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για την Κρήτη.

Καθώς όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, στην Κρήτη αλλά και στις Κυκλάδες αναμένονται όχι μόνο νεφώσεις τοπικά αυξημένες αλλά τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΛΑΖΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μάλιστα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-13 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ.

Καθηλώθηκε το "Πρέβελη" εξαιτίας των ανέμων

Να σημειωθεί επίσης ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Πρέβελη».

Το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα της Τρίτης από Πειραιά προς Μήλο - Σαντορίνη - Ανάφη - Κάσο - Κάρπαθο - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδος και επιστροφή.

Σύμφωνα με διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου «ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» το πλοίο θα επανέλθει στο εγκεκριμένο του δρομολόγιο, την ερχόμενη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Η πρόγνωση του αυριανού καιρού

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι άνεμοι θα πνέουν βορείων διευθύνσεων που στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φθάνουν τα 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ παγετός θα εμφανιστεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News