default-image

Δίκη: Φρίκη για τον παιδόφιλο που ασέλγησε σε παιδιά - video

Κρήτη
Δίκη: Φρίκη για τον παιδόφιλο που ασέλγησε σε παιδιά - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο εδώλιο του Εφετείου κακουργημάτων βρέθηκε σήμερα ο παιδόφιλος δάσκαλος από την Ιεράπετρα που δικάζεται για πράξεις ασέλγειας σε βάρος 16 ανήλικων παιδιών. Φρικτό έγκλημα που εξελισσόταν σε  ιδιαίτερα μαθήματα, σχολικές τάξεις και εκδρομές και δεν θα είχε αποκαλυφθεί αν οι γονείς δυο μικρών μαθητών δεν είχαν επιστρατεύσει κρυφή κάμερα για να επιβεβαιώσουν τις φρικτές υποψίες που προκάλεσε η στάση των παιδιών που αντιμετώπιζαν με τρόμο το ενδεχόμενο να βρεθούν μόνα με το δάσκαλο τους.

Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε  στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου ένα χρόνο, μετά από καταγγελία που έκαναν στην ΕΛ.ΑΣ. οι γονείς των παιδιών, 9 ετών σήμερα στα  οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα  ο κατηγορούμενος.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκαν οι γονείς 16 μαθητών που φαίνεται να έχουν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του παιδόφιλου δασκάλου, ο οποίος παρά τις απτές αποδείξεις της δράση του, φαίνεται να αρνείται τις περισσότερες από τις πράξεις οι οποίες του αποδίδονται.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Έκπληκτοι και σοκαρισμένοι δηλώνουν ακόμη και σήμερα οι λιγοστοί συγγενείς του κατηγορουμένου που βρέθηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν.

Αμίλητοι αλλά εξοργισμένοι και μόνο στη θέα του 58χρονου οι γονείς των παιδιών άκουσαν με πόνο ψυχής, για μία ακόμη φορά,  τα ανατριχιαστικά στοιχεία τα οποία περιλαμβάνει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί με τους συνηγόρους τους να καταθέτουν αίτημα η διαδικασία να εξελιχθεί στο εξής κεκλεισμένων το θυρών για να προστατευτούν τα στοιχεία των ανήλικων θυμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Η δίκη εξελίσσεται μετ εμποδίων καθώς ο μέχρι χθες συνήγορος του 58χρονου παραιτήθηκε στην έναρξη της διαδικασίας, με συνέπεια το δικαστήριο να διορίσει άλλο δικηγόρο δίνοντάς του περιθώριο λίγης ώρας ώστε να μελετήσει τη δικογραφία.

Στην επανέναρξη της διαδικασίας όμως ζητήθηκε νέο χρονικό περιθώριο για την εξέταση του υλικού της δικογραφίας. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 3 Μαρτίου οπότε και θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου στο αίτημα των γονέων των παιδιών.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη  

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News