default-image

Επιστροφή Ντόστανιτς στη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή Ντόστανιτς στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ράτκο Ντόστανιτς επέστρεψε οριστικά στη Βέροια, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη «Βασίλισσα του Βορρά» που παραμένει ουραγός στη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, την ίδια ημέρα προπόνησε για πρώτη φορά τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από τον Λεβαδειακό για ν' απολυθεί λίγους μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται πως ο Ντόστανιτς είχε εργαστεί και παλαιότερα στον μακεδονικό σύλλογο που μετρά μόλις 13 βαθμούς έπειτα από 20 αγωνιστικές.

Πρόκειται για τον τέταρτο διαφορετικό προπονητή που θα κατευθύνει τη Βέροια μετά τους Αλέκο Βοσνιάδη, Θωμά Γράφα και Τόλη Τερζή αναφορικά με τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ratko Dostanic.

Ο 57χρονος Σέρβος προπονητής, που επιστρέφει στον πάγκο της "Βασίλισσας του Βορρά" μετά από 2,5 χρόνια περίπου, θα κοουτσάρει την ομάδα μας στο κυριακάτικο (19/02) παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (17:15).

Ο RatkoDostanic, που γεννήθηκε στις 25/10/1959 στην πόλη Λούτσανι της Σερβίας, έκανε σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής -κυρίως- στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες, ενώ στον πάγκο της Βέροιας, εκτός από τη σεζόν 2013-'14, κάθισε και την αγωνιστική περίοδο 2007-'08».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News