default-image

Όχι πες τώρα κ.Τσίπρα: είναι στις προθέσεις σας;

Απόψεις
Όχι πες τώρα κ.Τσίπρα: είναι στις προθέσεις σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι ενώ στη πολιτική σκηνή της χώρας γίνεται ο κακός χαμός κι ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση έχει μπροστά της «ανοιχτό γήπεδο να παίξει μπάλα», οι επιλογές των βουλευτών της ΝΔ μόνο μειδιάματα προκαλούν (για να μη πω γέλια και παρεξηγηθείτε).

Τι άλλο να προκαλέσει δηλαδή σ' όποιον ακούει πως, όλα τ' άλλα τα λύσαμε, ερώτηση για το Τάμα του Έθνους κατέθεσαν για να το λύσουν κι αυτό.

Ναι, ναι… καλά διαβάσατε: ο  βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης με σχετικό ερώτημα του, που συνυπογράφουν μάλιστα 18 βουλευτές (οι 16 της ΝΔ), επαναφέρei το θέμα το «ανέγερσης Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το Θεό και τη βοήθειά Του στη σωτηρία του Έθνους», το γνωστό ως "το Τάμα του Έθνους", το οποίο όπως υπογραμμίζουν, παραμένει ανεκπλήρωτο 195 χρόνια!

Στο κείμενο της ερώτησης μάλιστα ο Γιώργος Κασαπίδης, κάνει και μια ιστορική αναφορά σε όλες τις προσπάθειες που έλαβαν χώρα διαχρονικά για το σκοπό αυτό χωρίς όμως να τελεσφορήσουν.

Και ερωτούν τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς, οι βουλευτές: «Είναι στις προθέσεις της σημερινής συγκυβέρνησης η εκπλήρωση της ηθικής αυτής υποχρέωσης της Ελληνικής Πολιτείας;»

Όχι πες τώρα κ.Τσίπρα είναι στις προθέσεις σας;  Ή μήπως όχι;

(Είναι η κυβέρνηση αλλά είναι κι οι άλλοι…Εδώ ο κόσμος χάνετε, βαρκούλες αρμενίζουν! Ή αλλιώς αντιπολίτευση από τα ….)

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ερώτηση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News