default-image

ΣΕΓΑΣ: Καμία δήλωση δεχτή μετά τη Δευτέρα 13/2

Σπορ
ΣΕΓΑΣ: Καμία δήλωση δεχτή μετά τη Δευτέρα 13/2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου.

Η Ομοσπονδία του στίβου επισημαίνει ότι καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεχτή μετά τη Δευτέρα 13/2 (14.00).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ομοσπονδία θέλοντας να διασφαλίσει την έγκαιρη επεξεργασία των δηλώσεων, την ίση μεταχείριση όλων των σωματείων, καθώς και την άρτια προετοιμασία της διοργάνωσης, αποφάσισε την αυστηρή τήρηση  των παρακάτω:   

* Καμία δήλωση συμμετοχής Σωματείου δεν θα γίνεται αποδεκτή μετά την παρέλευση της ημερομηνίας και της ώρας υποβολής (Δευτέρα 13/2, 14.00).

* Καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται αποδεκτή εάν δεν έχει αποσταλεί από το επίσημο e-mail του Σωματείου που είναι καταχωρημένο στις καταστάσεις των Σωματείων  του ΣΕΓΑΣ.

* Ολες οι δηλώσεις θα αποστέλλονται ΜΟΝΟ στο e-mail της Ομοσπονδίας ([email protected]) που έχει οριστεί για την παραλαβή των δηλώσεων συμμετοχής και το οποίο αναφέρεται στην εκάστοτε προκήρυξη της διοργάνωσης (με κοινοποίηση στην αντίστοιχη ΕΑΣ).  

* Σε περίπτωση υποβολής συμπληρωματικής δήλωσης αυτή θα πρέπει να κατατίθεται με την ένδειξη «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ» εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας των δηλώσεων, θα περιλαμβάνει μόνο τους αθλητές-τριες που υπόκεινται σε διόρθωση ή νέα εγγραφή και δεν θα αποστέλλεται ξανά η αρχική δήλωση.

* Δηλώσεις συμμετοχής που αποστέλλονται από προπονητές ή άλλα πρόσωπα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

* Δηλώσεις συμμετοχής που αποστέλλονται με sms ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή με οποιοδήποτε άλλον τρόπο δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα που θα δυσχεράνουν τη συμμετοχή σας στα Πρωταθλήματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News