default-image

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Big Brother στα νοσοκομεία για τα αδέσποτα

Κρήτη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Big Brother στα νοσοκομεία για τα αδέσποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ερχόμενη Δευτέρα, ξεκινά η περισυλλογή δεκάδων αδέσποτων από το ΠΑΓΝΗ, όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης ο οποίος όπως μας ανέφερε πρόκειται για 80 συνολικά αδέσποτα, ενώ σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσει η περισυλλογή ζώων από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με την απελευθέρωση θέσεων από το Κυνοκομείο Ηρακλείου, δυναμικότητας 80 θέσεων.

Την ίδια ώρα, ο διοικητής του Βενιζελείου - ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος στέλνει το μήνυμα σε όσους εγκαταλείπουν ζώα σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο ότι ενισχύεται η φύλαξη ακόμη και με ηλεκτρονικά μέσα δηλαδή με κάμερες ασφαλείας περιμετρικά των 2 νοσοκομείων.

« Πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν πλήρως συστήματα ελέγχου περιμετρικά των νοσοκομείων.  Όσοι …σκέφτονται να εγκαταλείψουν ζώα, θα πληρώσουν πρόστιμο 15.000 ευρώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τασσόπουλος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΕΜΑΒΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ

Στον Εσιαγγελέα το θέμα

Και όλα αυτά συμβαίνουν μετά τη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου προς τη Λότζια για τα δεκάδες αδέσποτα σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ, μετά και τις απίστευτες εικόνες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, όπου περιφράχθηκε ένας χώρος για τη συγκέντρωση αδέσποτων, προσωρινό μέτρο που έλαβε η διοίκηση προκειμένου να απομακρύνει το κίνδυνο επιθέσεων σε συνοδούς ασθενών και εργαζόμενους, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από πολίτες.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News