default-image

Αυτός είναι ο υπερτυχερός του Τζόκερ στη Μεσσαρά!

Κρήτη
Αυτός είναι ο υπερτυχερός του Τζόκερ στη Μεσσαρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και καιρό δοκίμαζε την τύχη του στα τυχερά παιχνίδια αλλά δεν περίμενε ότι αυτή τη φορά η τύχη θα του «χαμογελούσε»! Ο λόγος για έναν άνδρα ηλικίας 45 περίπου ετών από την ευρύτερη περιοχή του Ασημίου στο Ηράκλειο, ο οποίος "έπαιξε" δελτίο αξίας 2,5 ευρώ και πέτυχε 5άρι στο Τζόκερ κερδίζοντας 95.968 ευρώ.

Μάλιστα όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν υπερτυχερός εμφανίστηκε πανευτυχής αφού το μόνο που κατάφερε να πει στους δικούς του ανθρώπους είναι ότι είχε πολύ ανάγκη τα χρήματα και έκανε ήδη όνειρα…95.000 ευρώ. Όπως περιέγραψε μιλώντας στο neakriti.gr η κα Αγριμάκη ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο οποίο παίχτηκε το τυχερό δελτίο «με πήρε το βράδυ της Πέμπτης τηλέφωνο και μου είπε ότι "έπιασε" τους τυχερούς αριθμούς. Έπαιξε μόλις 2,5 ευρώ τυχαίους αριθμούς και κέρδισε. Είναι από την περιοχή μας και έπαιζε συχνά Τζόκερ αλλά με λίγα χρήματα. Όπως είπε τα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, φτωχός άνθρωπος. Όταν ήρθε εδώ ήταν πανευτυχής, πολύ χαρούμενος».

Ρωτούν για τον υπερτυχερό

Μάλιστα από νωρίς το πρωί αρκετοί πελάτης που έμαθαν την ευχάριστη είδηση περνούν το κατώφλι του πρακτορείου ζητώντας να μάθουν περισσότερα νέα για τον υπερτυχερό. Όπως είναι φυσικό με έντονη περιέργεια θέλουν να μάθουν για το πρόσωπο που ξύπνησε πλουσιότερο και τα πειράγματα «δίνουν και παίρνουν» για όσους ονειρεύονται πλούτη και κέρδη με τα οποία θα λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα.

Το πρώτο 5άρι

Είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ασήμι πέφτει το 5άρι . «Μέχρι σήμερα είχε "πέσει" μόνο 4άρι. Χαρήκαμε που έπεσε και 5άρι!' αναφέρει η κα Αγριμάκη. Από το πρωί όλοι χαμογελούν με την τύχη του άνδρα που πέτυχε το Τζόκερ και ελπίζουν ακολουθήσουν και άλλα δελτία με πλούσια κέρδη στο μέλλον για όσους «κυνηγούν» την τύχη τους.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News