default-image

Θρίλερ με τα δύο παιδιά που εξαφανίστηκαν στο Ηράκλειο

Κρήτη
Θρίλερ με τα δύο παιδιά που εξαφανίστηκαν στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστούν τα δύο παιδιά που χάθηκαν στο Ηράκλειο ενώ η αγωνία για την οικογένεια τους κορυφώνεται.

Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι 13 και 14 ετών αντίστοιχα που διέμεναν στην περιοχή της Θερίσσου.

Τα δύο παιδιά, εξαδέλφια μεταξύ τους, με καταγωγή από την Βουλγαρία, τα οποία εξαφανίσθηκαν την Τρίτη το βράδυ από την περιοχή του Ηρακλείου, που διαμένουν με τις οικογένειές τους, αλλά η εξαφάνιση τους δηλώθηκε Τετάρτη το βράδυ.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες των παιδιών με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αλλά και άλλες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου να έχουν ριχτεί στις προσπάθειες εντοπισμού τους.

Έφυγαν για μια βόλτα

Όλες τις πτυχές της υπόθεσης εξαφάνισης δύο ανήλικων παιδιών στο Ηράκλειο αποκάλυψε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ιωσήφ Κανακουσάκη μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Σύμφωνα με τον κ Κανακουσάκη τα παιδιά το πρωί της Τρίτης έφυγαν για μία βόλτα από το σπίτι τους κι έκτοτε αγνοούνται. Πρόκειται για παιδιά εποχικά εργαζόμενων γονέων στην Ελλάδα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Φωτογραφίες σε λιμάνια και αεροδρόμια

Οι φωτογραφίες των δύο ανήλικων παιδιών έχουν σταλεί σε λιμάνια και αεροδρόμια, ενώ παράλληλα με την έρευνα εντοπισμού των δύο ξαδερφιών διερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ. και τα αίτια εξαφάνισής τους.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News