default-image

Επηρέασε και τα θερμοκήπια η κακοκαιρία

Κρήτη
Επηρέασε και τα θερμοκήπια η κακοκαιρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα και τα θερμοκηπιακά προϊόντα επηρέασαν οι χαμηλές θερμοκρασίες, παρά το γεγονός ότι στις περιοχές εκείνες που βρίσκονται τα θερμοκήπια δεν έκανε χιόνι, ή δεν έκανε παρά ελάχιστο.

Όμως, οι χαμηλές θερμοκρασίες υπήρξαν παντού. Και βέβαια είχαμε και τους παγετούς. Και όπως μπορούμε να καταλάβουμε, τέτοιες θερμοκρασίες επηρεάζουν αρνητικά την ανάπτυξη των φυτών και την ποιότητα των προϊόντων. Κακά τα ψέματα.

Είναι ένας "Γολγοθάς" η παραγωγική διαδικασία. Και δε μιλάμε μόνο για το τεράστιο κόστος παραγωγής που αντιμετωπίζουν οι θερμοκηπιάδες. Κάθε προϊόν, μέχρι να παραχθεί, έχει τρομακτικές δυσκολίες. Και για να φτάσει στο τραπέζι μας, υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν θυσίες κάποιων ανθρώπων, υπάρχουν διαδικασίες που οι "σαλονάτοι" της εξουσίας ούτε να τις φανταστούν δεν μπορούν, γιατί είναι παντελώς άσχετοι με τα ζητήματα αυτά.

Είναι μόνο για να λένε λόγια και να βολοδέρνουν στις πολυτελείς καφετέριες του Κολωνακίου. Δεν ξέρουν πώς βγαίνει το ψωμάκι και γι' αυτό με τις πολιτικές που ψηφίζουν και εφαρμόζουν ξέρουν μόνο ένα πράγμα... Να το κλέβουν μέσα από το στόμα του κάθε φουκαρά.

Χ.Π.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News