default-image

Τιμώρησαν 5χρονο αγόρι και λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρό

Κόσμος
Τιμώρησαν 5χρονο αγόρι και λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μεγάλη τραγωδία χτύπησε τη μικρή πόλη της Γαλλίας Aire-sur-la-Lys. Μία τραγωδία με τρία θύματα, καθώς το 5χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του, ενώ οι τύψεις για το θάνατό του θα βαραίνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους, τους δύο τραγικούς γονείς.

Το μικρό αγόρι τιμωρήθηκε διότι «έβρεξε» το κρεβατάκι του. Λίγες ώρες αργότερα, οι γονείς του το βρήκαν στη μέση ενός δρόμου παγωμένο και νεκρό!

Οι Ερινύες, ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικές που κυνηγούν τον πατέρα και τη μητέρα, καθώς η γαλλική εισαγγελία έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας. Μία έρευνα που θα εστιάζει στο αν ο θάνατος του μικρού αγοριού αποτελεί συνέπεια της τιμωρίας που είχε επιβληθεί στο παιδί από τους γονείς του.

Το έσκασε από το σπίτι του;

Η αστυνομία έχει σύμφωνα με το protothema.gr σχεδόν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το 5χρονο αγόρι το έσκασε από το σπίτι του εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς των γονιών του. Μία συμπεριφορά που δεν αφορά τη σωματική βία, αλλά την ψυχική. Σύμφωνα με ψυχολόγους, ένα παιδί όταν βρέχει το κρεβατάκι του αντιμετωπίζει ήδη φοβίες και ντρέπεται. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με την τιμωρία.

Πρόκειται για μία ιστορία που είχε τραγική κατάληξη για τρεις ανθρώπους στη Γαλλία. Πόσοι άλλοι, εκατομύρια γονείς σε όλον τον κόσμο, δεν χάνουν την ψυχραιμία τους όταν οι ίδιοι αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση με τα παιδιά τους. Οι φωνές, οι τιμωρίες, ο εκφοβισμός, αποτελεί λανθασμένη μέθοδο σύμφωνα με τους ψυχολόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News