default-image

Μητέρα θύματος: Η κόρη μου ήθελε να χωρίσει τον λέκτορα

Μητέρα θύματος: Η κόρη μου ήθελε να χωρίσει τον λέκτορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει στην κατάθεσή της η άτυχη γυναίκα που έχασε κόρη και μάνα. Μία από τις τραγικές φιγούρες της υπόθεσης του αρσενικού είναι η μητέρα της συζύγου του λέκτορα. Πρόκειται για τη γυναίκα που έχασε από δηλητηρίαση με αρσενικό την κόρη της και τη μητέρα της.

Στην εξιστόρησή της αναφέρει ότι η κόρη της παρουσίασε στομαχικές διαταραχές πριν το Πάσχα του 2013: «Τον Μάιο έκανε εμετούς και είχε διάρροιες. Αφού την εξέτασε ο οικογενειακός μας γιατρός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις, οι γιατροί γνωμάτευσαν γαστρεντερίτιδα, της χορηγήθηκαν δύο οροί και έλαβε εξιτήριο».

Η περιπέτεια της οικογένειας όμως μόλις άρχιζε: «Τέλη Ιουνίου του 2013, μαζί με το σύζυγό μου, τη μητέρα μου και την μικρή εγγονή μας πήγαμε στο εξοχικό μας στη Χαλκιδική. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου, καθημερινά, ερχόντουσαν στο εξοχικό, νωρίς το βράδυ, όταν τελείωναν τις δουλειές τους και ξανάφευγαν το πρωί για Θεσσαλονίκη. Τα Σαββατοκύριακα όμως τα περνούσαν στο εξοχικό μας», αναφέρει η γυναίκα.

Και συνεχίζει: «Εκείνο το διάστημα τα συμπτώματα της κόρης μου επιδεινώθηκαν και παρουσίασε παράλυση στα κάτω άκρα και αδυναμία κίνησης. Μετά τις διακοπές, επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη όπου πλέον η κόρη μου κινείτο μόνο υποβασταζόμενη. Στις 25 Ιουλίου η κόρη μου εισήχθη στο νοσοκομείο και στις 29 μπήκε στη ΜΕΘ. Στις 4 Αυγούστου βγήκε από τη ΜΕΘ και στις 20 ξαναμπήκε όπου και κατέληξε στις 23 λόγω πολυοργανικης ανεπάρκειας».

Θύμα ήταν και η μητέρα της και γιαγιά της οικογένειας: «Η μητέρα μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 18 Αυγούστου και απεβίωσε στις 19. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της κόρης μου, έμενα μαζί της συνέχεια. Μόνο όταν ο γαμπρός μου επισκεπτόταν την κόρη μου, αποχωρούσα από το δωμάτιο για λόγους διακριτικότητας και τους άφηνα μόνους. Εγώ τάιζα την κόρη μου στο νοσοκομείο αλλά κάποια μεσημέρια τη βοηθούσε να φάει ή να πιει νερό και ο γαμπρός μου καθώς εξέφραζε ο ίδιος την επιθυμία. Όλοι στην οικογένειά μας έτρωγαν το ίδιο φαγητό. Η μητέρα μου και η κόρη μου έτρωγαν και ταχίνι. Η κόρη μου και η εγγονή μου έτρωγαν στο σπίτι ενώ ο γαμπρός μου έπαιρνε το φαγητό του σε τάπερ για να το φάει στο Πανεπιστήμιο».

Ο λέκτορας αποδίδει τη δηλητηρίαση στο νερό του εξοχικού, όμως στην κατάθεσή της η γυναίκα ξεκαθαρίζει: «Στο εξοχικό μας, εδώ και χρόνια δεν πίνουμε το νερό και δεν το χρησιμοποιούμε στη μαγειρική καθώς γνωρίζουμε ότι είναι ακατάλληλο για πόση. Χρησιμοποιούσαμε μόνο εμφιαλωμένο νερό. Η κόρη μου αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς του γαμπρού μου. Μάλιστα, κάποια στιγμή, η κόρη μου έφτασε στο σημείο να διώξει τον άνδρα της από το σπίτι με σκοπό να χωρίσουν ενώ του είχε ζητήσει να χωρίσουν και μετά τη γέννηση του παιδιού τους».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News