default-image

Κρήτη: "Αδειάζουν" αυτοκινήτα με μαγνήτες!

Κρήτη
Κρήτη: "Αδειάζουν" αυτοκινήτα με μαγνήτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους γονείς που σταματούν έξω από σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους αλλά και βιαστικούς οδηγούς που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στην περιοχή, έχουν βάλει «στο  μάτι» επιτήδειοι όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής του Αη Γιάννη κοντά στη λεωφόρο Κνωσσού στο Ηράκλειο.

Μια ακόμη 36χρονη που έτρεξε να παραλάβει το παιδί της από το σχολείο βρέθηκε, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο, μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Σύμφωνα με το σύζυγό της «είδε την πόρτα του αυτοκινήτου κανονικά κλειδωμένη αλλά από το εσωτερικό του έλειπε η τσάντα της! Όπως μας είπαν οι διαρρήκτες χρησιμοποιούν πλέον μαγνήτες. Η τσάντα που κλάπηκε περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα και δεν είναι το πρώτο κρούσμα στην περιοχή».

Στην περίπτωση αυτή η Ασφάλεια ενημέρωσε την 36χρονη η τσάντα βρέθηκε, έστω και χωρίς τα χρήματα, και επιστράφηκε στη γυναίκα.

Οι διαρρήξεις ΙΧ έχουν γίνει «σύστημα»

Μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες οι διαρρήξεις αυτοκινήτων έχουν γίνει «σύστημα» ακόμη και μέρα-μεσημέρι από επιτήδειους αφού πρόκειται για το τρίτο περιστατικό στην περιοχή. Στις άλλες περιπτώσεις είχαν σπάσει τα τζάμια των αυτοκινήτων και «σούφρωσαν» προσωπικά αντικείμενα.

Δέλεαρ για τους επιτήδειους είναι συχνά, τσάντες, πορτοφόλια και χρήματα ακόμη και κέρματα που βρίσκονται σε ευδιάκριτα σημεία του αυτοκινήτου.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News