default-image

Λουτσέσκου: Ο ΟΦΗ πίστεψε στην πρόκριση

Αθλητισμός
Λουτσέσκου: Ο ΟΦΗ πίστεψε στην πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ προσπάθησε αρκετά να πάρει την πρόκριση και ο προπονητής της Ξάνθης το αναγνώρισε και του έπλεξε του εγκώμιο στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν ένα δύσκολο και περίπλοκο ματς. Το σημαντικό είναι η πρόκριση. Ο ΟΦΗ πάλεψε με όλη του την δύναμη και το εκτιμώ αυτό. Τον συγχαίρω. Του εύχομαι οτι καλύτερο στη Football League», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και συνέχισε:

«Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και μετά η αυτοπεποίθηση του ΟΦΗ ανέβηκε, πίστεψε στην πρόκριση και αυτό του έδωσε δύναμη. Εμείς φοβηθήκαμε οτι θα χάσουμε την πρόκριση αλλά παλέψαμε και με γρήγορες πάσες «ψάξαμε» το γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, δεν είχαμε πολύ καθαρό μυαλό, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και αυτό ώθησε τον ΟΦΗ αλλά εμείς αποκτήσαμε ένα κίνητρο, οτι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Πετύχαμε ένα φανταστικό γκολ που μας έδωσε την πρόκριση. Λαμβάνοντας υπόψη και τα δύο ματς εκτιμώ την προσπάθεια και το πνεύμα του ΟΦΗ. Στο πρώτο ματς πάντως ήμασταν καλύτεροι», ανέφερε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης συνέχισε: «Οι παίκτες μου είναι φανταστικοί και βρίσκονται σταθερά σε καλή κατάσταση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά όλα πηγαίνουν καλά. Πήραμε την πρόκριση και αυτό δεν ήταν εύκολο, είχαμε και απουσίες σήμερα. Έχουμε και μία πνευματική κούραση εκτός από σωματική. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Ακόμα και στο τέλος που ήταν δύσκολο για τους φίλους του ΟΦΗ, η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» και ωραία. Για το γεγονός οτι πετάχθηκε μία μπάλα από τον πάγκο της Ξάνθης στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος ζητάω συγγνώμη. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το τι γίνεται στον πάγκο μας και αυτό ήταν λάθος», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News