Ειδήσεις

Είχε 10 σκληρούς δίσκους με σκληρό πορνογραφικό υλικό

Σοκ προκάλεσαν τα ευρήματα σε σπίτι 33χρονου αφού διέθετε υλικό με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σοκάρουν οι εικόνες μπροστά στις οποίες βρέθηκαν οι αστυνομικοί αφού 33χρονος διέθετε σκληρό πορνογραφικό υλικό.Ο άνδρας συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Για τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η Διεύθυνση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από την άμεση ψηφιακή - διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε καθώς και από αλληλογραφία με τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεφωνίας, ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη, σε κατοικία που διέμενε ο 33χρονος σε περιοχή της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε Δευτέρα από κλιμάκιο αστυνομικών, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, έρευνα στην κατοικία του 33χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 σκληροί δίσκοι Η/Υ.

Παρουσιάζουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα παραπάνω ψηφιακά πειστήρια, βρέθηκε πλήθος αρχείων, φωτογραφίες και βίντεο, με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, αρκετά από τα οποία παρουσιάζουν τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και ο 33χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήριά θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχόλια