Ειδήσεις

Έκρυψαν 14 κιλά κοκαϊνης σε αεροσκάφος

Επτά πακέτα με κοκαϊνη αξίας τουλάχιστον 200.000 δολαρίων εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στη βάση συντήρησης της αεροπορικής εταιρείας στην Τούλσα, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Ένας μηχανικός αεροσκαφών στην Οκλαχόμα ήταν αυτός που ανακάλυψε τα 14 κιλά κοκαϊνης κρυμμένα μέσα στο ρύγχος ενός αεροσκάφους της American Airlines όταν αυτό προσγειώθηκε στο Μαϊάμι προερχόμενο από την Κολομβία, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα η αστυνομία.

"Ένας μηχανικός πήγε να ελέγξει τον χώρο με τα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους...και η μόνωση του φάνηκε καινούργια. Την μετακίνησε και είδε ένα από τα πακέτα", δήλωσε ο σερίφης.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 757 σύμφωνα με το protothema.gr εκτελούσε πτήση από την Μπογκοτά προς το Μαϊάμι. Είχε προσγειωθεί στην Τούλσα για έλεγχο συντήρησης γιατί η βάση συντήρησης του αεροδρομίου στο Μαϊάμι είχε πολλή δουλειά, διευκρίνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αρμόδια υπηρεσία επιβολής των νόμων και κανονισμών για τον έλεγχο των ναρκωτικών στις ΗΠΑ ερευνά το περιστατικό. Κανένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος να σχολιάσει.

Σχόλια