default-image

«Καρφιά» Τζώρτζογλου για Κουκουλάκη!

Ποδόσφαιρο
«Καρφιά» Τζώρτζογλου για Κουκουλάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι γνωστή η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου και το μέλος της ΚΕΔ  Μιχάλη Κουκουλάκη.

Μια κόντρα που οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο Μιχάλης Κουκουλάκης για επτά χρόνια που διατέλεσε διεθνής διαιτητής και έχοντας αγωνιστεί σε 60 και πλέον διεθνή παιχνίδια (με έσοδα που ξεπερνούν 150.000 ευρώ) δεν απέδωσε ποτέ ούτε ένα ευρώ, όπως όφειλε, στην τοπική ΕΠΣ. Ως γνωστόν ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν μασάει τα λόγια του και συχνά πυκνά οι ατάκες του έμπειρου Προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου κάνουν αίσθηση...

Την Κυριακή το βράδυ ολόκληρο σχεδόν το Δ.Σ. της Ένωσης βρέθηκε στην κοπή της πίτας των διαιτητών και όταν ο κ. Τζώρτζογλου καλέστηκε από τον Πρόεδρο του συνδέσμου κ. Κώστα Κουναλάκη για τον καθιερωμένο χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου παίρνοντας αρχικά το μικρόφωνο και αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές πέταξε και την ατάκα - καρφί του, χωρίς να αναφέρει όνομα αλλά φωτογραφίζοντας καθαρά τον Μιχάλη Κουκουλάκη: «Θέλω να δώσω μια συμβουλή σε αυτούς που τελευταία τους έχει χαριστεί μια προσωρινή εξουσία: Θα ήταν σοφό να προσέχουν, γιατί η αλαζονεία της εξουσίας και το καλάμι που καβάλησαν είναι πολύ εύκολο να σπάσει και να τους δημιουργήσει σοβαρά τραύματα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News