default-image

Με πίστη για την πρόκριση σήμερα ο ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Με πίστη για την πρόκριση σήμερα ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θεσμός του Κυπέλλου παραδοσιακά του... πηγαίνει και ο ΟΦΗ θέλει να το επιβεβαιώσει άλλη μια φορά στη φετινή χρονιά. Μετά τις νίκες με Παναθηναϊκό και Ηρακλή, που του έδωσαν την πρόκριση στους "16", σήμερα θα επιδιώξει να "πετάξει"... εκτός και την Ξάνθη, κάνοντας το... βήμα για τα προημιτελικά, όπου ήδη περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" (τηλεοπτική μετάδοση COSMOTESPORTS1), η αποστολή τoυ ΟΦΗ δεν είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 από το πρώτο ματς στην ακριτική πόλη. Κόντρα σε μια πολύ συγκροτημένη ομάδα, που δεν είναι τυχαία στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας, καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς για το μεγάλο στόχο.

Στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλείου τα κυρίαρχα στοιχεία είναι αποφασιστικότητα και πίστη, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με αρκετά τακτικά στοιχεία. Ζητούμενο είναι το γκολ, προκειμένου η κατάσταση να έρθει στα... ίσια, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει ο ΟΦΗ να είναι πολύ προσεκτικός, ώστε να μη δεχτεί κάποιο τέρμα, που θα κάνει ακόμη δυσκολότερη την αποστολή του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος φαίνεται να έχει αρκετές σκέψεις για το σχηματισμό, αλλά και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11άδα. Για τον έμπειρο τεχνικό, βασικό ζητούμενο είναι να βγάλει η ομάδα του δυναμική όταν θα βρίσκεται κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι σκέφτεται "δίδυμο" στην επίθεση τους Όγκμποε και Βουό, με τον ένα από τους δύο να κινείται πιο περιφερειακά, ενώ πιθανή είναι η ταυτόχρονη παρουσία στην 11άδα των Μάνου και Μιλοσάβλιεφ στις πτέρυγες. Για την άμυνα και τη μεσαία γραμμή υπάρχουν αρκετές επιλογές, ενώ από τη στιγμή που το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν υπάρχει παιχνίδι ελέω Πανθρακικού, δεν κάνει τόσο άμεση την ανάγκη για ξεκούραση.

Στη 19μελή αποστολή, που επέλεξε ο 45χρονος προπονητής, μετέχουν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Όστοϊτς, Παντίδος, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Όγκμποε, Βουό, Μάνος, Κοντογιάννης και Μανιαδής.

Στον αντίποδα, εκτός έμειναν οι Κώτσιος, Μπουρσέλης, Φαζός, Αντουκόρ, Πάγκαλος, Βρεττός και Kασμερίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News