Ειδήσεις

Αποχαιρέτησαν το μεγάλο λαουτιέρη, οδύνη για το γιο του

Mε πόνο και οδύνη αποχαιρέτησαν σήμερα ένα μεγάλο λαουτιέρη της Κρήτης στο Μορόνι. Ο πόνος είναι μεγάλος και για το γιο του Βαγγέλη Τσαφαντάκη, Νίκο που τον «συνόδευσε» συχνά μουσικά όταν εμφανίζονταν μαζί σε εκδηλώσεις.

Mε πόνο και οδύνη αποχαιρέτησαν σήμερα ένα μεγάλο λαουτιέρη της Κρήτης συγγενείς, φίλοι και όσοι αγαπούν την κρητική μουσική. Ο πόνος είναι μεγάλος και για το γιο του Βαγγέλη Τσαφαντάκη, Νίκο που τον «συνόδευσε» συχνά μουσικά όταν εμφανίζονταν μαζί σε εκδηλώσεις.

Στις 3 το απόγευμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μορόνι είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαοπητό καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής.

Οι περισσότεροι αιφνιδιάστηκαν από την είδηση του θανάτου και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο γνωστός λαουτιέρης έφυγε από τη ζωή καθώς είχε πολλά ακόμα προσφέρει.

Έπαιζε συχνά μαζί με το γιο του

Πολλοί μάλιστα τον θυμούνται να «συνοδεύει» το γιο του Νίκο. Στο βίντεο ο Βαγγέλης Τσαφαντάκης τραγουδά το τραγούδι «Απόψε», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, στην εκπομπή «Μουσικά μονοπάτια» της ΚΡΗΤΗ ΤV.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΟΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΝΙΚΟ

Θλίψη στη Μεσσαρά

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε καταγωγή από το Μορόνι της Μεσσαράς. Είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου και ήταν από τους δεξιοτέχνες στο είδος.

Έφυγε σε ηλικία 69 ετών και αφήνει πίσω του μεγάλο κενό για την κρητική μουσική. .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Β.ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια