default-image

Εκτός έδρας νίκες γαι τους πρωτοπόρους στην Α2 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Εκτός έδρας νίκες γαι τους πρωτοπόρους στην Α2 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σπουδαίες εκτός έδρας νίκες για τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία συνεχίστηκε η Α2 ΕΠΣΗ στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, με το δίδυμο των Νέων Εργοτέλη και της Τυλίσου να συγκατοικεί στην κορυφή αλλά αρκετές ομάδες είναι αυτές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Οι Νέοι Εργοτέλη επικράτησαν του Δωριέα με 0-1 στο Καστέλι, με τον Λυδάκη να σκοράρει σε ένα ακόμη παιχνίδι και να επιβεβαιώνεται ότι η μετακίνησή του από την πρώτη ομάδα στους Νέους μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ώθηση για την άνοδο.

Δύσκολη ήταν και η επικράτηση της Τυλίσου με το ίδιο σκορ μέσα στην έδρα της Αγίας Βαρβάρας. Το γκολ που χάρισε το πολύτιμο τρίποντο σημείωσε στο 74ο λεπτό ο Ρεμιγιάκης. Μάλιστα, η Τύλισος στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα έχει στο δυναμικό της και τον Γιώργο Παγκαλάκη, ο οποίος μετά από 1,5 χρόνο επέστρεψε στην ομάδα (φέτος αγωνιζόταν στη Γαλιά) και αναμένεται να είναι μια πολύτιμη λύση.

Στην 3η θέση έμειναν οι Ελπίδες παίρνοντας τρεις ξεκούραστους βαθμούς απέναντι στις Ασίτες. Μάλιστα οι Ασίτες δεν προσήλθαν να αγωνιστούν για τρίτο σερί παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα αποβληθούν και τυπικά από το πρωτάθλημα, όπως έχει γίνει ήδη με την Ανάληψη.

Το σημαντικότερο πάντως παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής έγινε στο Ατσαλένιο, εκεί όπου η ΑΕ Κατσαμπά επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 1-2 του Κεραυνού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο γκολ. Αρχικά στο 6' ο Ευαγγελόπουλος έκανε το 0-1 και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 14' με τον Χανιωτάκη. Το 1-1 παρέμεινε ως το 42', όταν ο Μύρων Ποντίκαλης, νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ σκόραρε και έδωσε το τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους».

Το Λίντο με ένα γκολ του Σταματάκη στα τελευταία λεπτά νίκησε 0-1 τους Νέους Ηροδότου ενώ λίγα λεπτά πριν το γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν χάσει με αποβολή τον Μπλεδάκη, γεγονός που τους κόστισε…

Στη Βαγιά τα Καμίνια και ο Μαραθώνας ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις αλλά «κόλλησαν» στο 0-0, ένα αποτέλεσμα δίκαιο βάσει της εικόνας της αναμέτρησης. Ότι δεν κατάφεραν ΑΟΚ-Μαραθώνας, το έκανε ο Ραύκος στην έδρα του με 2-0 επί της Δαμάστας και ανέβηκε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Λουλάκης και ο Βατσινάς σημείωσαν τα δύο γκολ των νικητών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (19η)

ΡΑΥΚΟΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ      2-0

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΛΙΝΤΟ      0-1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      1-2

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      0-1

Α.Ο. ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      0-0

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΤΥΛΙΣΟΣ      0-1

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΑΣΙΤΕΣ      3-0α.α.

ΑΝΑΛΗΨΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      0-3α.α.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      42

7.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      32

8.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      31

13.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      20

16.ΑΣΙΤΕΣ FC      -4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (20η)

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ      

ΛΙΝΤΟ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ            

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΡΑΥΚΟΣ            

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΕΛΠΙΔΕΣ            

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      

ΤΥΛΙΣΟΣ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΑΝΑΛΗΨΗ      

ΑΣΙΤΕΣ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ            

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News