Ειδήσεις

Περιφερειακό Συμβούλιο: Ποια πήρε τη θέση της Βιργινίας

Η Πόπη Δασκαλάκη ορκίστηκε ενώπιον του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, προκειμένου να πάρει τη θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος, της εκλιπούσας και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλειου Βιργινίας Μανασάκη.

Η Πόπη Δασκαλάκη ορκίστηκε  ενώπιον του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, προκειμένου να πάρει τη θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος, της εκλιπούσας και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλειου Βιργινίας Μανασάκη.

Για την  κ. Δασκαλάκη που είναι επιλαχούσα στον νυν Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν η κ.Δασκαλάκη γνώριζοντας αρκετά πράγματα γύρω από την αυτοδιοίκηση, είχε διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος στην πρώτη θητεία του Σταύρου Αρναουτάκη αλλά και αντινομάρχης επί θητείας Βαγγελιώς Σχοιναράκη λίγο παλαιότερα.

Λουλούδια στη μνήμη της Βιργινίας

Την ίδια στιγμή το γραφείο της αγαπητής αντιπεριφερειάρχη που έφυγε από τη ζωή είναι γεμάτο ανθοδέσμες και κυριαρχεί η φωτογραφία της.

Οι συνεργάτες άφησαν τα προσωπικά της αντικείμενα στο ίδιο σημείο όπου τα είχε αφήσει η Βιργινία και η μνήμη της μένει ζωντανή.

Λίγα λόγια για την κ. Πόπη Δασκαλάκη

Η κ. Δασκαλάκη γεννήθηκε στο Μοριά Δ.Ε. Κόφινα Δήμου Γόρτυνας.

Τρίτο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του Αντώνη Δασκαλάκη και της Αικατερίνης Τσατσάκη.

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα της οδοντιάτρου στο Ασήμι.

Μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου 2003-2013.

Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 2006.

Αντινομάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής (Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, Κινητή. Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής, Κοινωνικό Παντοπωλείο).

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου.

Περιφερειακή Σύμβουλος από το 2010.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια