default-image

Ο προφυλακτήρας έκρυβε "λαβράκι": 750gr ηρωίνης -photos

Κρήτη
Ο προφυλακτήρας έκρυβε "λαβράκι": 750gr ηρωίνης -photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από μεγάλο εμπόριο ηρωίνης κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Πρόκειται για τουλάχιστον δύο άτομα που έφεραν στην Κρήτη 750 γραμμάρια ηρωίνης από τη Βουλγαρία με "εγκέφαλο" μάλιστα της επιχείρησης ,σύμφωνα με την αστυνομία, έγκλειστο σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες, ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος Βούλγαρος συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση που οργανώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στα Χανιά, οι δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μόλις είχαν φτάσει  στο νησί, με πλοίο της γραμμής από Πειραιά για Χανιά.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στον 37χρονο και στον 27χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 3 κινητά τηλέφωνα.

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία με το σημείο όπου ήταν κρυμμένη η ηρωίνη

Ο προφυλακτήρας έκρυβε 750 γραμμάρια ηρωίνης!

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, όπου βρήκαν «λαβράκι», δηλαδή επιμελώς κρυμμένες στην εσωτερική πλευρά του προφυλακτήρα τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 755 γραμμάρια ηρωίνης.  

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 ζυγαριές ακριβείας και πλήθος αποκομμάτων ταχυδρομικών επιταγών.Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο,  ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Έγκλειστος ο «εγκέφαλος»

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος και ο 27χρονος, είχαν εισάγει, στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης από τη Βουλγαρία, ενεργώντας κατ' εντολή 61χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News