Ειδήσεις

Αεροδιακομιδή για να "σωθεί" το χέρι ναυτικού του "Πρέβελης"

Το αριστερό χέρι του ναυτικού εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε φορτηγό και σε υποστύλωμα του γκαράζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Από έναν τραυματισμό 21χρονου ναυτικού «σημαδεύτηκε» το δρομολόγιο του πλοίου «Πρέβελης» και μάλιστα το τραύμα στο χέρι ήταν τόσο σοβαρό που χρειάστηκε η αεροδιακομιδή στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ "ΠΡΕΒΕΛΗΣ" Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 06, για τον τραυματισμό 21χρονου ναυτικού, μέλους του πληρώματος, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Αθηνιού της Σαντορίνης, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του, καθώς το πλοίο είχε καταπλεύσει από το λιμένα Μήλου.

Ο ναυτικός τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο, κατά τη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης οχημάτων και συγκεκριμένα ύστερα από εμπλοκή του αριστερού χεριού του, ανάμεσα σε φορτηγό  και σε υποστύλωμα του κυρίως γκαράζ. 

Άμεσα, ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

  Προανάκριση  διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας. 

Σχόλια