default-image

Κέρδισε η Ρόντα του Αναστασίου, σκόραρε ο Παπάζογλου

Ποδόσφαιρο
Κέρδισε η Ρόντα του Αναστασίου, σκόραρε ο Παπάζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου ανέβηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην Ολλανδία κερδίζοντας (και με γκολ Παπάζογλου) 4-0 την Εξέλσιορ...

Να σημειωθεί πως μόνο ο ουραγός πέφτει απευθείας στη δεύτερη κατηγορία και η Ρόντα είναι στο -1 (τρεις ομάδες ισοβαθμούν στους 17) από το να αποφύγει μέχρι και τα πλέι άουτ.

Αυτή ήταν μόλις το δεύτερο τρίποντο για τον ολλανδικό σύλλογο στο φετινό πρωτάθλημα. Και το... ωραίο είναι πως το πρώτο είχε επιτευχθεί απέναντι στον ίδιο αντίπαλο (Εξέλσιορ), στις 16 Οκτωβρίου.

Το... κλειδί του αποψινού 4-0 της Ρόντα ήταν η αποβολή του Ματέι της Εξέλσιορ στο 18'. Στο καπάκι ο Σαχίν άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσει η... καταιγίδα. Δύο γκολ ακόμα από τον Πόλισεν κι άλλο ένα από τον Σάκη Παπάζογλου στο 62', ο οποίος είχε μπει στο ματς τέσσερα λεπτά νωρίτερα!

Με γκολ του Πρέπερ στο 87', η Αϊντχόφεν έκαμψε την αντίσταση της Χέρακλες με σκορ 2-1 κι έφτασε τους 43 βαθμούς, όσους και ο Άγιαξ (ματς λιγότερο). Στην κορυφή, πάντα, η Φέγενορντ (εξίσου ματς λιγότερο) και στο +5 από τους διώκτες της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News