default-image

Έξαλλος ο Κωνσταντινίδης με την αντίδραση του Σίμτσακ

Μπάσκετ
Έξαλλος ο Κωνσταντινίδης με την αντίδραση του Σίμτσακ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολογικά εγκλωβισμένοι είναι οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings σύμφωνα με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη και εκεί οφείλονται οι τρεις συνεχόμενες ήττες.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας αφιέρωσε, ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου στο επεισόδιο με τον Βασίλη Σίμτσακ τονίζοντας ότι ο παίκτης του Άρη έπεσε σε παγίδα.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο παιδί έπεσε στην παγίδα καλοθελητών οι οποίοι ό,τι θέλουν βγάζουν προς τα έξω. Ενοχλούνται πολλοί από παρουσία μου και υπάρχουν δεκάδες περιστατικά. Ενοχλεί και η παρουσία του Ρεθύμνου και με στεναχώρησε αφάνταστα ό,τι έγινε. Θα μπορούσε ο Βασίλης να έρθει στα αποδυτήρια και να μου πει "ξέρεις είπες αυτά για μας;" Έπεσε στην παγίδα. Δεν παίρνω άδεια να μιλήσω από κανέναν. Αυτά που θέλω θα τα πω. Εγώ φοράω παντελόνια. Η αγωγή μου από την οικογένειά μου με έχουν μάθει να σέβομαι. Θέλω να με σέβονται. Σας λέω ότι ο Σίμτσακ θα μπορούσε να είχε έρθει στο γήπεδο και να με ρωτήσει "είπες ότι θα μας γα@@@ετε;". Να του εξηγήσω ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής. Αυτό το σόου στο γήπεδο δεν χρειάζεται. Να κάνει τον μάγκα μπροστά σε 3.000 κόσμο. Κανείς δεν τον ενόχλησε στο Ρέθυμνο τον Σίμτσακ. Πλήρως λανθασμένη η αντίδρασή του. Να ερχόταν να μου πει. Πρώτη φορά τέτοια επίθεση. Να προσέχει σε ποιους απαντάει στα τηλέφωνα και τι του λένε. Είναι πολλά περιστατικά. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Θεωρούμαι ξένος. Άλλο ότι λένε ότι επειδή είναι Κύπριος είναι Έλληνας. Καθημερινά καταλαβαίνω ότι με θεωρούν ξένο. Με ενόχλησε αφάνταστα. Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα», τόνισε.

Όσον αφορά στο ματς επισήμανε: «Συγχαρητήρια στον Άρη για την επιβλητική και δίκαιη νίκη του. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Άρης όχι απλά ήθελε περισσότερο παιχνίδι, αλλά ήθελε να μας τιμωρήσει για την ήττα στο Ρέθυμνο και ήταν φυσιολογικό. Εμείς παρότι προετοιμαστήκαμε, ουσιαστικά λεπτό με λεπτό καταρρέαμε, γι' αυτό ήρθε κι αυτή η τεράστια νίκη του Άρη. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά τη Λευκάδα είμαστε εγκλωβισμένοι ψυχολογικά. Όπως καταλαβαίνετε είναι ανάξιο σχολιασμού το παιχνίδι γιατί δεν ήμασταν καν ανταγωνιστικοί. Εύχομαι από καρδιάς στον Άρη ό,τι καλύτερο και του εύχομαι να κατακτήσει το Κύπελλο. Θα είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News