default-image

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο Αρκαλοχώρι

Κρήτη
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απολογισμό των δύο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε από το Αρκαλοχώρι όπου βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος μίλησε στο εκθεσιακό κέντρο με θέμα «Δύο χρόνια κυβέρνηση της Αριστεράς».

Στην ομιλία του ο Γιάννης Δραγασάκης έκανε έναν απολογισμό των δύο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας απο τον ΣΥΡΙΖΑ και άσκησε έντονη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία αντί να συμβάλει στη λύση προβλημάτων ζητά διαρκώς εκλογές.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ: ΝΑ ΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ

Κρήτη και ενεργειακό

Στον ενεργειακό ρόλο της Κρήτης έκανε αναφορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τονίζοντας πως αναπτύσσονται ιδέες, για τα ενεργειακά νησιά και υπάρχει ο σχεδιασμός στο νησί μας να γίνει Διεθνής Σύνοδος για την ενεργειακή αυτονομία των νησιών της Μεσογείου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ "ΦΩΤΙΑ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

Η Κρήτη, είπε ο κ. Δραγασάκης, μπορεί να παίξει έναν σπουδαίο ρόλο στην Ευρωμεσογειακή Συνεργασία, μιά συνεργασία που η κυβέρνηση προωθεί, είπε ο κ. Δραγασάκης, υπερτονίζοντας πως θα ενισχύσουν το διεθνή ρόλο του νησιού «γι' αυτό όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε προκειμένου να αξιοποιήσουμε τους ενεργειακούς αυτούς πόρους», είπε χαρακτηριστικά.

Απέκλεισε τις εκλογές

Ωστόσο νωρίτερα μετά τη σύσκεψη που είχε το πρωί στο Ηράκλειο με δημάρχους από όλη την Κρήτη, ο κ. Δραγασάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ TV

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζήτησε να υπάρξει ψυχραιμία στη διαχείριση της κατάστασης, σε σχέση με την πίεση που ασκούν οι δανειστές, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου ανεξάρτητα από την κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση θα πρέπει να πάψουν να λειτουργούν ως ηχώ και μεγάφωνο των δανειστών.

"Αλήθεια υπάρχει άραγε πολιτική δύναμη στον τόπο μου να μπορεί να ζητήσει από την κυβέρνηση να πάρει κι άλλα μέτρα" σημείωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News