default-image

14χρονος ξυλοκόπησε και λήστεψε 95χρονο

14χρονος ξυλοκόπησε και λήστεψε 95χρονο

Δε δίστασε να ληστέψει, αλλά και να ξυλοκοπήσει έναν ηλικιωμένο άνδρα 95 ετών, ένας ανήλικος, μόλις 14 ετών, ο οποίος μαζί με τον 20χρονο συνεργό του, εισέβαλλε στο σπίτι του ηλικιωμένου και δε δίστασε να τον χτυπήσει για να τον ακινητοποιήσει.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι δράστες βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα του σπιτιού του ηλικιωμένου άνδρα σε περιοχή της Χαλκίδας, μπήκαν ανενόχλητοι μέσα και, παρ' όλο που ο ανυπεράσπιστος υπερήλικας δεν μπορούσε να προβάλλει αντίσταση, δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν για να τον ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δράστες στη συνέχεια, ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα που είχε ο 95χρονος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφαλείας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, από τις οποίες έφτασαν ως τους δράστες, οι οποίοι προσήχθησαν για προανάκριση και αναγνωρίστηκαν από το θύμα τους.

Σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και απλή σωματική βλάβη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του 14χρονου για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News