default-image

Ήρθε και υπογράφει ο Μπόατεγκ στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ήρθε και υπογράφει ο Μπόατεγκ στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα ωρών είναι η οριστική συμφωνία του Ντέρεκ Μπόατεγκ με τον ΟΦΗ καθώς ο Γκανέζος μέσος βρίσκεται στο Ηράκλειο.  

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ:

«Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 34χρονος διεθνής Γκανέζος μέσος Ντέρεκ Μπόατεγκ,ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ.

Ο Μπόατεγκ περνάει το Σάββατο (28/1) έπο ιατρικές εξετάσεις, ενώ αναμένεται στο Ηράκλειο και ο μάνατζερ του, ώστε αν όλα πάνε καλά, να πέσουν υπογραφές και  να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο Ντέρεκ Μπόατγεκ είχε αγωνιστεί ξανά στον ΟΦΗ το 2003, πριν από 14 χρόνια, ενώ ακολούθησε τότε για τον ίδιο μια σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκή γήπεδα και όχι μόνο, ενώ το κασέ του έφτασε κάποια στιγμή, τα 2,5 εκ. ευρώ το χρόνο!

Ο Μπόατεγκ αγωνίζεται στην θέση του μέσου «8» και «6» και αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ σε οργάνωση και δημιουργία.

O Nτέρεκ Μπόατεγκ γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1983 στην Γκάνα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του (46 συμμετοχές) και έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα με τελευταίο σταθμό την Rayo OKS στις ΗΠΑ 928 συμμετοχές).

Ο Αφρικανός μέσος είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ το δεύτερο μισό της σεζόν 2002/2003, έχοντας ένα γκολ σε 12 συμμετοχές.

Πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Καλαμάτα και Παναθηναϊκό. Έπειτα αγωνίστηκε σε ΑΙΚ Στοκχόλμης (55/5), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (74/8), Κολωνία (10 συμμετοχές), Χετάφε (61/2), Ντνίπρο (23/2), Φούλαμ (3 συμμετοχές), Εϊμπάρ (13 συμμετοχές), ενώ πέρυσι κατέγραψε 28 συμμετοχές με την Rayo OKS στις ΗΠΑ και ήταν συμπαίκτης του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ, Γιώργου Σαμαρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News