default-image

Τα "πάντα" έκρυβε στην "καβάτζα" του 29χρονος

Κρήτη
Τα "πάντα" έκρυβε στην "καβάτζα" του 29χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από ένα κιλό κάνναβης, με ποσότητα κοκαΐνης, με ένα όπλο και με πάνω από 2.000 ευρώ «πιάστηκε» ένας 29χρονος άνδρας στα Χανιά.

Ο άνδρας, ο οποίος έκρυβε τις παράνομες δραστηριότητές του σε έναν ειδικό χώρο που είχε ως… «καβάτζα», συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία στο αυτοκίνητο του 29χρονου, το οποίο και αργότερα κατάσχεσε, βρήκε 20 γραμμάρια κάνναβης, 10 βεγγαλικά, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ενώ, στην "καβάτζα", αλλά και στο σπίτι του 29χρονου η αστυνομία ανακάλυψε 1.210 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα πιστόλι, μια ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ, συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και ένα δρακρυγόνο.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- ποσότητα κοκαΐνης , ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι, 10 βεγγαλικά και το χρηματικό ποσό των 2.340 ευρώ  

Συνελήφθη, χθες (27.01.2017) το βράδυ στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών, όπλων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα,  κατόπιν στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της  κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης χθες (27.01.2017) το βράδυ εντοπίστηκε ο 29χρονος να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στο ανωτέρω όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 20 γραμμάρια κάνναβης, 10 βεγγαλικά, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και 2 κινητά τηλέφωνα.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε χώρος σε περιοχή του Δήμου Χανίων, τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για την απόκρυψη  ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα) και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :

• 1.210 γραμμάρια κάνναβης

• μικροποσότητα κοκαΐνης,

• πιστόλι,

• ζυγαριά ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες

• συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών,

• σπρέυ αερίου (δρακρυγόνο)

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων ενώ  ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News